Sunday, 11 July 2010

mommy-to- be alhamdulillah

Salam sahabat...
Saya x update pun blog saya... maklum la penat skit.
Penat, pening, mual dan sebagainya....

Rupa2..... permata sudah mula menapakkan dirinya dalam rahim saya. Gembira sangat dan tak terluah dgn kata2. Bila dikira2 semula saya baru pregnant 5 minggu dan baru berkawen 6 minggu. Mean saya bunting pelami la kan???kan?..

Bile imbas apa yg berlaku pada awal2 kehamilan dulu (waktu sebelum tahu mengandung) saya Cuma mengalami penat badan dan pening sket.

Tapi sekrang bila dah masuk bulan ke 2... mcm2 rasa. Paling teruk, sensitif yg melampau. Syukur dpt suami yg sabar. Mula la muntah belilah, tak le bgn dari tidur, pening... rupa2nya perit juga ya mengandung ni... mayb saya banyak alahan.... x [e yg pentg baby momy sihat...

K la... nk reahat dulu...

1 comment: